Naar contactformulier
 
Enkele reacties : 

Henk Meijer

Geweldig, heb gisteren en vandaag uren achter de laptop gezeten, prachtig al die oude beelden. Het kan haast niet anders of hier moet nog veel meer reactie op komen.
Wim en alle andere Oudezijlsters, gefeliciteerd met dit resultaat. 
Tineke Smook Wat hebben jullie dit prachtig gedaan heb wel een week tijd om alles te bekijken geweldig hoor, echt heel mooi.  ,  Iedereen hartelijk bedankt voor ons dorpje, het is prachtig hoor ! ; 
Ina heel hartelijk bedankt voor de prachtige song en beelden van ons dorpje Nieuweschans
Henk Leeuwerke Heel mooi, wat kom je dan een hoop mensen tegen die je gekend hebt!
Wim Kram Ziet er goed uit, maar zie het nu op de iPad. Ik zal het op de grote computer kijken. Succes er mee Wim. 
Gudi Schuur Prachtig gedaan Wim. Daar heb je veel werk aan gehad!
Annebeth Korten  Ohhhhh super, woon op 21, pas sinds 4 jaar en ben erg nieuwsgierig naar de geschiedenis van ons buurtje!
Vriezo en Alie Riemeijer  Hallo, Wim en Barbera.  Wat een geweldige site over de Oudezijl en Laantje cq Helling. Wij zijn er enorm blij mee en wat een werk heb jij hieraan gehad Wim. Proficiat.
 Janna Brul  Echt ...een hele mooie website geworden....  ;Prachtige foto's  Jochien...fantastisch!. ;Het ziet er fantastisch uit......great compliments voor jullie allen die hieraan meegewerkt hebben...
 Bruno Willems  Wim, prachtig dat je dit hebt aangejaagd, ook alle anderen , een gemeenschap die bijna van de kaart is geveegd.
Jacob Smeins Prachtig, mooie herinneringen, alle eer voor de makers.
Diet Smith-Meijer Prachtige herinneringen, heb vaak de prijzen gewonnen met wedstrijdschaatsen van b.v gym of school en mijn vader was vaak een baantje aan het vegen .Mooi gedaan Wim.
Engel Lameijer Mooi werk Wim! Hulde aan de aanjager. En dat ben jij!
Anna Duym  Heel mooi gemaakt. Bedankt alle medewerkers!
Peter Tahl Prachtige site Wim! Complimenten! Ben dan toch blij dat je zo’n drammer bent geweest! Helaas heeft mijn moeder dit niet meer kunnen zien, had ze vast heel leuk gevonden.
Amkea Komdeur-Boekhold In één woord:TOP ,Ga het de komende dagen uitgebreid bekijken.

Hendrik Kuiper

Wat zeggen we dan als Grunniger : 't kon minder ! Maar ik maak ervan : Hartstikke leuke site ! Complimenten, ook mooi voor mijn kinderen. kunnen ze mijn roots bekijken, waar ik gewoond heb.

Tina Mulder (de Groot)

Een prachtige site, wat heb ik een hoop bekende mensen weer gezien.

Erica Mieras - Pomp.

Prachtig ...dank aan alle medewerkers!

Wim Mulder

Hebt u allemaal onze versie van de evergreen ''het dorp'' van Wim Sonneveld gezien ? Dit op meer dan voortreffelijke wijze gemaakte document is gemaakt door ''onze'' Ina van Keulen.
Let op de nuances, elk beeld past bij de gezongen tekst. Ik weet, dit heeft vele uurtjes gekost, maar het resultaat is er dan ook naar. Zo op de laatste dag van het jaar past een dankbetuiging aan Ina,
ook voor het vele werk, wat zij achter de schermen verzet.  Ina, Bedankt.

Ina van Keulen

Dank je wel Wim. Het is ook een beetje mijn hobby. Jij bent het afgelopen jaar ook druk bezig geweest om een prachtige site van Oudezijl te maken.
En dat is jou met de hulp van veel (oud) dorpsbewoners goed gelukt. Mijn compliment hiervoor.

Trijnie Snoek

Heb een gedeelte gezien , later meer , maar wat ik zag was MOOI ! Dank aan allen die hier aan gewerkt hebben, Nieuwe Schans blijft voor mij altijd een plek waar mijn jeugd mooi was!

Trees Tepper

Mooi hoor !
Caty Kalk- Mulder
Vandaag heb ik voor de zoveelste keer de site bekeken en weer genoten. We hebben er al vaak over gesproken en ik heb je al vaak verteld hoe super goed ik het vind en hoe vaak ik telkens een ‘oh ja, Erlebnis’ heb.
Veel herinneringen komen weer boven. Je hebt er veel werk aan en je zet je er volledig voor in. Het levert je echter ook vele contacten op en je praat er altijd zeer enthousiast over. 
Je brengt uren achter je PC door en ‘Barbera heeft geen kind aan je’. Ik zou zeggen, ga zo door, je vindt vast nog wel meer bronnen met mooie verhalen en foto’s. Je (hebt) doet er velen een groot plezier mee.  Succes en liefs, Caty.
 
Henk Westers
Complimenten !
Bert Boekhold
Ongelooflijk , wat een werk !, maar nog meer wat een resultaat ! Proficiat. Wim. 
Nettie Stubbe-Thiessens. 
Wat ik gezien heb, was GENIETEN ! Moet nog meer tijd vrij maken om alles te bekijken.
Peter Leeuwerik 
Bijzonder leuke en interessante site over ''Ol Ziele''
Bert Boekhold
Alweer een uur genoten ! ''Oude vlammen gezien. Ria de Jonge, Fia Wesseling en natuurlijk Korrie Bisschop. Ook deze keer weer genieten.
Luppo Leeuwerke
Via,via,via kwam ik terecht op de website van de Oudezijl, Vol verbazing en bewondering heb ik alles bekeken en gelezen. Lang vervlogen herinneringen kwamen weer naar boven. Gingen weer leven !